Hoe houd u uw meubels in goede staat?

business accounting concept, business man met behulp van calculator met computer laptop, budget en lening papier in office. - bankstel stockfoto's en -beelden

Veel items moeten mogelijk worden vervangen als ze zichtbaar en versleten worden.

Nieuwe en verouderde producten hebben aparte aandacht nodig, en jij ook.

Het is niet ongebruikelijk dat houten meubelen moeilijk te onderhouden zijn (tenzij ze in uitstekende staat verkeren), om nog maar te zwijgen van het algehele uiterlijk. De oorzaak van zo’n snelle achteruitgang kan veel dingen zijn en het is belangrijk om te leren hoe je ze in goede conditie kunt houden en hoe je een mooi uiterlijk en een goede standaard van functioneren kunt behouden.

We kunnen ofwel een oplossing gebruiken die bestaat uit een mengsel van Hackwas en olie, ofwel een oplossing van een percentage olie en water, of een oplossing van ureum op waterbasis. We raden ook een oplossing aan die bestaat uit minimaal 3,5 equivalenten vloeibare pensioenonderbrekingen (als het hout geen scheuren, vlekken of vlekken heeft en geen multiplex is). Dit mengsel houdt je meubel in goede staat en zal minder vacuüm vertonen. Natuurlijk is water de gebruikelijke reinigingsoplossing voor alle glazen meubelen, maar er zijn voordelen met olie (ten eerste hebben we het zelf gedaan!), maar het andere waar we geen rekening mee houden, is de oplossing op waterbasis. Door dit mengsel te gebruiken, kunnen we uw hout vrij goed beschermen, zelfs als het nat is bij onze pogingen om het schoon te maken.

Daarom kan dit oude materiaal na een reinigingsperiode tegen water worden uitgelijnd. Als u de olie/water-oplossing niet gebruikt, zal het probleem veel sneller gebeuren, en dit is wat we proberen te vermijden!

Maak een droge reiniging van alle vlekken en vlekken, want je wilt niet dat fellowship ooit groeit waar twee stomende stoomkamers zijn samengevoegd! We lijken ook aan te bevelen om de oplossing permanent te gebruiken, voor totale bescherming.

Alle details over hoe u uw meubels moet behandelen, moeten worden opgeschreven. Controleer alles goed. Een behandelingsproces is misschien niet nodig.

Twee dingen die u moet doen om zeker te zijn:

1) Kies een product dat geen oplossing van meer dan 8% water gebruikt. Elke oplossing die meer dan één tot drie procent is, mag niet worden gebruikt.

2) Houd ze zo schoon mogelijk gedurende de uren dat de oplossing blijft zitten. Gebruik geen etherische oliën, zepen of reinigingsmiddelen, die de oplossing kunnen vormen en in het hout kunnen worden opgenomen. Wees veilig!