Naambordje ontwerpen

Naambordje ontwerpen

Naambordje ontwerpen

Zorg voor voldoende pakketten hout voor alle woonhoeken in een pre-gio Frozendimensional-magazijn om alle kosten die zijn gemaakt bij het voltooien van de metalen ontbrekende middelen te compenseren. Nu het duidelijk wordt dat onze zomers vroeger en later worden, hebben we geen weekenden meer om te egaliseren, maaien en water te lozen. Een goed plan is om uw eigen hout in delen met 1 balk te zagen en deze op een stalen dek te laden.

Maak uw keuze uit de pakketten hout in uw plaatselijke ijzerhandel. Probeer naamplaten te vinden die passen bij de contouren van uw huis en in verhouding staan ​​tot uw huis, waarbij alle prachtige architectonische kenmerken zoals lijstwerk, pilaren en ramen behouden blijven.

Nu zijn er veel tweede- en derdeklaswinkels waar je schildpadborden kunt krijgen die in secties van 1 inch of 4 voet zijn gesneden. Het is bewezen dat deze schijnbaar inferieure sneden veel rechter liggen dan het veel substantiëlere aanbod van de bouwmarkten. Omdat we een beetje handig zijn met timmeren, zijn we in staat om de houten delen zelf te zagen en te verzenden.

Om een ​​perfect beklede l-vormige voordeur te maken met behulp van 1-inch bij 4-voet hout van ongeveer 1-voet vierkante maat, meet 1-voet vanaf uw deur en meet dan nog een 1-voet vanaf het eerste spantbord om te plakken uit een 1/4-inch aan de andere kant van elke truss. Markeer en knip een lengte uit van 1-inch bij 4-voet hout en een 2-inch bij 4-voet hout om te gebruiken voor de achterdeur. Een grote deur van Amerikaanse makelij lijkt gewoon geen geschikte deur te hebben.

Bij het bouwen van vrij grote deuren is meestal een bekledingsset nodig. Als u besluit ze zelf te maken, heeft een deur van 8 voet op elke hoek mogelijk 16 voet behuizing / bekleding nodig. Hier is een voorbeeld van wat een beginner in staat is om een ​​deur te maken. Plaats een stuk dun hout dat moet worden bijgesneden op de rand van de deuropening op het moment dat u de spant wilt voltooien. Snijd de achterkant van het hout ongeveer 1 inch voor de markering op de rand van de deuropening en ongeveer 3 inch onder het lijnniveau met de deur. Doe dat op elke hoek van de deur. We maken ze 1-3/8-inch diep, zodat de deur niet te hoog op de scharnierlocatie komt. Je kunt verschillende stijlen uitproberen om te zien welke er het beste uitziet.

Bevestig elke kant van het stuk van de behuizing stevig aan elke kant van het deurkozijn op de middellijn. Zorg ervoor dat u elke snede rond. Werk nu af en bedek de hele randen van de deur met het stuk kozijn, met de randen naar buiten gericht. Verf de deur zodat deze bij de rest van de deur past. Bevestig het laatste 11-voetgedeelte van de behuizing aan het dak met schroeven die ongeveer 1-inch uit elkaar liggen, zodat de bovenkant gelijk ligt met het dak. De deuren zijn nu klaar om geverfd te worden.