De vastgoedmarkt

Makelaar zoeken: tips voor een goede keuze - Makelaar Kosten

De vastgoedmarkt is stabiel in verval; wat erger is, is dat tekenen van acute overmoed de industrie doordringen. Waarom zijn de banken en onroerend goed 215? De krimpende sector van de economische activiteit, het vlees van overtollig personeel, het tekort aan bouwvakkers en de recordhoge rentetarieven dragen ook bij aan een somber scenario. De verklaring van de banken is nauwelijks beter. Hoezeer de wereld ook wordt geconsumeerd door de economische crisis en de lage rente zich aan het herstellen is, de huizenmarkt lijkt dezelfde weg op te gaan.

Wat is de zekerheid over de vastgoedmarkt? In Zwolle, gesignaleerd door een forse toename van de bezettingsgraad van het gebied, neemt het risico op verliezen voor meer financieel instabiele klanten toe. En als de situatie waarschijnlijk moeilijker wordt vanwege de onzekere balans, richten de kunstenaars hun investeringen liever op het stabiliseren van activa voordat ze in nieuwe projecten moeten investeren. Ze zijn vooral terughoudend met het aangaan van hypotheken. De gemiddelde huizenprijs in Zwolle heeft het vorige record van $ OMasso in 2007 bereikt en is daarna snel weer terug naar de realiteit gebracht. Op middellange termijn zal de situatie waarschijnlijk verslechteren. De huurmarkt zit nu al in een dip, als gevolg van de subprime-hypotheekproblematiek, wat zou kunnen leiden tot een scherpe daling van de huurmarkt.

Een van de verschillen tussen Zwolle en vergelijkbare omliggende gebieden zijn de prijs en de beschikbaarheid van grond. Bossen zijn hier zo schaars dat de houtprijzen op sommige plaatsen hoog zijn. Zelfs een enkel verhaal met huizen kan worden gekocht voor bijna de gemiddelde marktprijs in San Francisco. De huizenprijzen in deze gebieden zullen de komende jaren nauwelijks veel stijgen. Het enige dat straalgolf heeft, is het aantal administratieve rompslomp dat de lokale overheid toepast bij de uitvoering van openbare bouwprojecten.

Afgezien van de onrustige economie, is een van de nadelen van Zwolle de oneindige zorg over hoe ervoor te zorgen dat essentiële en levensbehoeften zoals gezondheidszorg en ziekenhuiszorg aan zijn inwoners worden verstrekt. Door het ontbreken van overheidsfinanciën, moeten veel mensen de rekening betalen, zoals het gaat om de overheid. Hoe meer mensen je moet betalen, hoe duurder het wordt om door het openbare systeem te gaan vanwege de lange wachttijd. Op dit moment krijgen Zwollenaren volledige behandeling, maar is er geen geld voor een lang ziekenhuisverblijf.

De kosten van levensonderhoud zijn daarom vrij hoog, hoewel je een aanzienlijk verschil zult vinden tussen de buurt en binnen de gemeenschap zelf. De overheid zou echter een beperkte hoeveelheid prikkels voor hypotheken kunnen verlenen. Het is echter verwoestend om met lege handen te vertrekken.

Om te concluderen dat de dagen van Boomers die genieten van de laatste decennia van hun leven ten einde lopen, is het hoog tijd dat we deze jaren optimaal benutten door een comfortabel pensioen tegemoet te gaan. Zwolle is niet de perfecte buurt ter wereld en misschien zullen velen van ons niet verhuizen als we zoiets nog niet eerder hebben gepland. Het is altijd verstandig om vooruit te plannen!